A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Грантова програма «Власна справа»

Грантова програма «Власна справа» почала діяти з липня 2022 року. Її мета – підтримка малого і середнього бізнесу в Україні, адже з введенням воєнного стану багато підприємств закрились або скоротили чисельність працівників. Тож програма передбачає не лише фінансові вливання, але вирішення проблеми безробіття через створення нових робочих місць.

12:40 25.03.2024

Відбулась конференція «Забезпечення економічного добробуту територіальних громад шляхом реалізації державної політики у сфері державного фінансового контролю»

5-6 березня 2024 року на Івано-Франківщині понад 140 керівників фінансових органів і голів зі 100 громад, а також фінансистів з 11 обласних військових адміністрацій взяли участь у спільній Конференції «Забезпечення економічного добробуту територіальних громад шляхом реалізації державної політики у сфері державного фінансового контролю» Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та Державної аудиторської служби України (ДАСУ). Локачинську громаду на заході представляла начальниця відділу фінансів Локачинської селищної ради Мирослава Шульга. Це перший відкритий діалог між ДАСУ та громадами, мета якого — конструктивно налагодити співпрацю, щоб громади мали необхідні інструменти та знання для реалізації своїх повноважень у межах реформи децентралізації та зусиль поствоєнного відновлення.

16:24 18.03.2024

Детальний план території для будівництва пункту технічного обслуговування легкових автомобілів

Детальний план території для будівництва пункту технічного обслуговування легкових автомобілів в смт Локачі по вулиці Перемоги,1 Володимир-Волинського району, Волинської області на земельній ділянці приватної власності приватної власності площею 0.12 га, (кадастровий номер 0722455100:01:006:0026) Завантажити в PDF

17:01 14.03.2024

Активні програми центру зайнятості

Пропонуємо усім, хто шукає роботу, ознайомитися з послугами служби зайнятості і відкрити для себе нові можливості професійної реалізації. 

14:51 12.03.2024

ГРАНТИ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ДРУГОГО З ПОДРУЖЖЯ

Грантовий проєкт «Власна справа» – це можливість для кожного українця реалізуватися як підприємець, і разом з тим підтримати економіку України у надскладний період, сплачуючи усі податки та збори і створюючи нові робочі місця. 

10:21 06.03.2024

Бюджет для громадян

У Локачинській громаді триває реалізація проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я». Його мета - широке залучення громадян до бюджетного процесу в громаді, візуалізація та поширення «Бюджету для громадян». На черговій 34-й сесії Локачинської селищної ради 8 скликання начальниця відділу фінансів Мирослава Шульга ознайомила присутніх зі звітом про виконання бюджету Локачинської селищної територіальної громади за 2023 рік. Інформація була подана у вигляді презентаційних слайдів, де чітко та доступно для кожного жителя громади відображено доходи та видатки місцевого бюджету. Ознайомитися зі звітом можна на офіційному сайті Локачинської селищної ради за посиланням в форматі PDF. Довідково: проєкт «Бюджетна партисипація від А до Я» впроваджується Громадським партнерством "За прозорі місцеві бюджети" та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.  

12:58 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь