A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Четверта сесія Локачинської селищної ради

Дата: 22.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 898

20 та 21 квітня віФото без описудбулася четверта сесія Локачинської селищної ради. Відповідно до порядку денного за два пленарних засідання розглянуто більше ніж 490 питань. Під час сесії розглянуті звіти головних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги та Локачинської лікарні, затверджено ряд важливих програм – програму соціального захисту населення, захисту прав дітей, підтримки трудового архіву. Прийнято низку рішень щодо оренди комунального майна, зокрема затверджено типовий договір оренди комунального майна, доповнено переліки комунального майна, продовжено терміни договорів оренди та визначено об’єкти, які будуть передані в оренду в майбутньому. Також під час сесії в комунальну власність громади прийнято Трудовий архів, що дасть змогу жителям громади користуватись його послугами.

Задоволено більше чотирьохсот земельних питань громадян, які отримають змогу узаконити користування своїми земельними ділянками та збільшить податкові надходження до селищного бюджету.

Під час сесії внесено зміни до договорів оренди земельних ділянок, що перебувають у користуванні сільгоспвиробників, зокрема збільшено орендну плату з 3% від нормативно-грошової оцінки до 10-12%, що збільшить надходження до бюджету громади від оренди цих земельних ділянок в чотири рази.

З метою збільшення надходжень до селищного бюджету та покращення інвестиційної привабливості громади прийнято рішення про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких буде виставлено на земельні торги, в результаті чого вартість оренди буде встановлена на рівні максимальної пропозиції.

Депутатським корпусом прийняті важливі рішення про надання дозволів на розробку проектів землеустрою для жителів громади-учасників АТО/ООС, що дасть змогу забезпечити наших воїнів земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь