A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Про якість питної води в громаді

Дата: 07.12.2021 12:07
Кількість переглядів: 324

Локачинським ВУЖКГ надаються послуги населенню смтЛокачі по водопостачанню, водовідведенню та збору і вивезенню твердих побутових відходів.

Рішенням  сесії Локачинської селищної ради від 02.03.2021р. №3/383 «Про затвердження актів приймання - передачі майна до комунальної власності Локачинської селищної ради» селищній раді було передано водобашні та водопроводи від реорганізованих Привітненської, Конюхівської, Старозагорівської, Дорогиничівської, Замличівської, Крухиничівської, Марковичівської, Козлівської, Заячицівської сільських рад.

Виконавчим комітетом Локачинської селищної ради № 71 від 14.05.2021 року затверджено нові тарифи водопостачання та водовідведення, які введенні в дію з 1 червня 2021 року.

Для забезпечення населення громади якісною питною водою у звітному періоді проведені роботи з поточного ремонту водопровідних мереж с.Крухиничі – протяжністю 50 м діаметром 50мм, с.Колпитів - протяжністю 70 м діаметром 63мм, с.Дорогиничі - протяжністю 40 м діаметром 32мм, с.Конюхи - протяжністю 120 м діаметром 50мм, с.Кремеш - протяжністю 400 м діаметром 40мм. Проведено заміну насосів у водонапірних баштах с.Крухиничі, с.Кремеш, с.Крухиничі, с.Привітне, с.Старий Загорів, при заміні було використано такі витратні матеріали як трос, кабель, водопровідну трубу. Встановлено автоматику на водонапірних баштах с.Старий Загорів -2 шт., с.Кремеш – 1 шт., с.Крухиничі – 2 шт. Водопроводи населених пунктів прокладені дуже давно, доводиться ліквідовувати проририви. На даний час ліквідовано понад 60 проривів по селах та в смтЛокачі – 5 проривів. на оплату послуг з технічного обслуговування електромереж водонапірних веж витрачено 64,9 тис. гривень, на оплату електроенергії по селам витрачено – 147,2 тис.грн., на оплату податків за користування надрами для видобування корисних копалин загальнодержавного значення – 11,6 тис. грн.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь