A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Розпорядження "Про запобігання та виявлення корупції в Локачинській селищній раді"

Дата: 11.01.2022 09:11
Кількість переглядів: 373

ЛОКАЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

04 cічня 2022 року                                                                                                                                               № 1-р

 

Про запобігання та виявлення корупції

в Локачинській селищній раді

Відповідно частини 4 статті 42, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання Закону України «Про запобігання корупції», з метою реалізації державної політики у сфері боротьби з корупцією, створення дієвого механізму запобігання проявам корупції та правопорушень, пов’язаних з корупцією, неухильного дотримання антикорупційного законодавства в Локачинській селищній раді та її виконавчих органах із статусом юридичної особи публічного права:

1. Затвердити план заходів щодо запобігання та виявлення корупції в апараті та виконавчих органах селищної ради на 2022 рік, що додається.

2. Керівникам виконавчих органів Локачинської селищної ради із статусом юридичної особи публічного права та керівникам комунальних підприємств, установ та закладів Локачинської селищної ради розробити і затвердити заходи щодо запобігання та виявлення корупції на 2022 рік, забезпечити їх неухильне виконання та інформувати про проведену роботу заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції селищної ради Хом’яка Т.В. щоквартально до 05 числа місяця наступного за звітним періодом, для узагальнення та проведення оцінки результатів здійснення заходів.

3. Секретарю селищної ради Барабошко І.В. довести це розпорядження до відома керівників виконавчих органів Локачинської селищної ради із статусом юридичної особи публічного права та комунальних підприємств, установ та закладів Локачинської селищної ради під персональне ознайомлення та особистий підпис.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря селищної ради Барабошко І.В., заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції Хом’яка Т.В., начальника управління гуманітарної політики селищної ради Турелик О.М., начальника відділу фінансів селищної ради Шульгу М.А., начальника управління містобудування, архітектури,  капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунального майна селищної ради Пилипчука Ф.В. та керівників комунальних підприємств, установ та закладів Локачинської селищної ради.

Селищний голова Богдан ІУС

Барабошко

Хом’як

ЗАВАНТАЖИТИ розпорядження

ЗАВАНТАЖИТИ план заходів


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь