A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиці Котляревського у смт Локачі

Дата: 01.12.2022 10:45
Кількість переглядів: 186

1. Організатор громадського обговорення: Локачинська селищна рада.

2. Об`єкт права власності, яким пропонується змінити назву (перейменувати):

вулиця Котляревського в смт Локачі.

3. Пропозиції щодо зміни назви (найменування) об`єктів права власності та обгрунтування такої пропозиції:

3.1. Пропонується змінити назву вулиці Котляревського в смт Локачі на вулицю Вадима Гаврисюка.

3.2. Вулицю, яку пропонується перейменувати, запропоновану назву вулиці, яку пропонується їй присвоїти визначено за пропозицією комісії з перейменування об’єктів топоніміки та демонтажу пам’ятних знаків та пам’ятників у населених пунктах Локачинської територіальної громади (далі – комісія).

У разі надходження інших пропозицій (зауважень) щодо зміни назви вказаної вулиці на назву, яка буде відображати імена (псевдоніми) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій останні будуть враховані під час проведення громадського обговорення.

4. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення:

- провести до 31 грудня 2022 року електронні консультації, шляхом заповнення відповідної форми на офіційному вебсайті селищної ради за посиланням: https://lokachynska-gromada.gov.ua/ та анкетування жителів вулиці Котляревського смт. Локачі.

5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, телефони, строк і форма для подання пропозицій (зауважень):

- пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає, протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення до виконавчого комітету Локачинської селищної ради на наступну адресу: 45500, Волинська обл., смт. Локачі, вул. Миру,37, на електронну пошту: lokselrada@lokachynska-gromada.gov.ua, або за тел. (03374) 2-14-96;

- секретарю Локачинської селищної ради Ірині Барабошко забезпечити реєстрацію письмових пропозицій (зауважень) учасників зазначеного громадського обговорення. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

6. Місцезнаходження та адреса організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації, що винесено на громадське обговорення:

- голова комісії з перейменування об’єктів топоніміки та демонтажу пам’ятних знаків та пам’ятників у населених пунктах Локачинської територіальної громади – Хом’як Тарас Володимирович: 45500, Волинська обл., смт. Локачі, вул. Миру,37, другий поверх, каб. № 66.

7. Прізвище та ім`я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради– начальник відділу юридичного забезпечення, управління персоналом та запобігання корупції Хом’як Тарас Володимирович – голова комісії.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – до 30.01.2023 р., на офіційному вебсайті Локачинської селищної ради.

Зазначене інформаційне повідомлення, пропозиції (зауваження) та результати проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиць у населених пунктах Локачинської територіальної громади підлягає оприлюдненню на офіційному вебсайті Локачинської селищної ради.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь