Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Жодного плану без грошей, жодних грошей без плану

Дата: 03.08.2023 14:37
Кількість переглядів: 123

В умовах мінімального фінансування важко досягнути максимального результату. Відтак 27-28 липня для громад-партнерок проєкту “HOVERLA / проєкт USAID в Україні з Волині, Львівщини та Закарпаття відбувся семінар “Стратегічне планування в територіальних громадах: подолання викликів та розробка якісних документів”, участь в якому взяли представники Локачинської громади.

Локачинська селищна рада — одна із п’яти територіальних громад Волині, для якої Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини допомагає формувати Стратегію розвитку.

Мета Стратегії — бути зрозумілим і послідовним в очах громадськості, бізнесу, донорів. Цей документ не лише пов’язаний з напрямом, в якому повинна рухатися громада, а й має на меті допомагати залучати зовнішні фінансові ресурси для реалізації проєктів.

Однією з панельних дискусій семінару було представлення діючих в громадах Програм. Від Волині спікеркою була начальниця відділу фінансів Локачинської селищної ради Мирослава Шульга. Вона представила присутнім результати виконання Програми розвитку та фінансової підтримки КНП “Локачинська лікарня” на 2021-2023 роки”.

Акцентувалася увага й на тому, звідки громадам залучати кошти. Показовим для цього є Аналітичний портал Львівщини, на якому є вся необхідна інформація про соціальну та адміністративну інфраструктуру області, можливості для інвесторів та донорів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь