Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Жодного плану без грошей, жодних грошей без плану

Дата: 03.08.2023 14:37
Кількість переглядів: 113

В умовах мінімального фінансування важко досягнути максимального результату. Відтак 27-28 липня для громад-партнерок проєкту “HOVERLA / проєкт USAID в Україні з Волині, Львівщини та Закарпаття відбувся семінар “Стратегічне планування в територіальних громадах: подолання викликів та розробка якісних документів”, участь в якому взяли представники Локачинської громади.

Локачинська селищна рада — одна із п’яти територіальних громад Волині, для якої Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини допомагає формувати Стратегію розвитку.

Мета Стратегії — бути зрозумілим і послідовним в очах громадськості, бізнесу, донорів. Цей документ не лише пов’язаний з напрямом, в якому повинна рухатися громада, а й має на меті допомагати залучати зовнішні фінансові ресурси для реалізації проєктів.

Однією з панельних дискусій семінару було представлення діючих в громадах Програм. Від Волині спікеркою була начальниця відділу фінансів Локачинської селищної ради Мирослава Шульга. Вона представила присутнім результати виконання Програми розвитку та фінансової підтримки КНП “Локачинська лікарня” на 2021-2023 роки”.

Акцентувалася увага й на тому, звідки громадам залучати кошти. Показовим для цього є Аналітичний портал Львівщини, на якому є вся необхідна інформація про соціальну та адміністративну інфраструктуру області, можливості для інвесторів та донорів.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь