A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Центри зайнятості Волині працевлаштували понад тисячу внутрішньо переміщених осіб

Дата: 15.09.2023 15:09
Кількість переглядів: 64

Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у нових громадах – один із пріоритетів служби зайнятості та влади на місцях. Саме тому, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, разом з Державною службою зайнятості, міжнародними гуманітарними організаціями та роботодавцями об’єдналися, аби полегшити цей процес, створивши належні умови для життя та роботи громадян.

Нині, всі шукачі роботи, які змінили місце проживання внаслідок війни, можуть скористатися послугами центру зайнятості. До слова, з початку повномасштабного вторгнення, до Волинського обласного центру зайнятості звернулося 3 420 людей, які переїхали з інших регіонів. Найбільше з Донецької, Харківської, Луганської та Херсонської областей.

Наші громадяни можуть отримати такі послуги від служби зайнятості: матеріальну допомогу впродовж трьох місяців з наступного дня після отримання статусу безробітного; профорієнтаційну роботу і працевлаштування; професійне навчання, ваучер; гранти і мікрогранти на створення або розвиток власної справи.

«Загалом, коли шукач роботи звертається до центру зайнятості, наші фахівці пропонують широкий спектр послуг: від консультацій та профорієнтації – до безпосереднього супроводу в написанні бізнес планів для отримання грантів. У нас до кожної людини – індивідуальний підхід», – розповіла директор Волинського ОЦЗ Алла Куцин.

До слова, від початку війни служба зайнятості вже працевлаштувала понад тисячу внутрішньо переміщених осіб і це число продовжує зростати, адже зайнятість та професійна реалізація – важливий аспект життя та безпосередній внесок у наближення Перемоги.

Щоб дізнатися докладнішу інформацію про послуги та можливості служби зайнятості телефонуйте за номерами гарячих ліній: 066) 353-74-95, (068) 063-42-15 або за номером 044 244 94 69.


 


 


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь