Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Служби зайнятості допомагає з вакансіями для Збройних сил України

Дата: 06.11.2023 10:07
Кількість переглядів: 130

Питання оборони українських рубежів залишається пріоритетом над усе, тому служба зайнятості завжди готова допомогти, співпрацюючи з окремими підрозділами Збройних сил України.

Так, днями до директора Волинського ОЦЗ звернулися представники 100-ї окремої бригади територіальної оборони (100 ОБрТрО) – кадрованого формування Сил територіальної оборони України у Волинській області. Просять допомогти із укомплектуванням вакансій. Тож сьогодні, 2 листопада, сторони провели спільну зустріч у відеоселекторному режимі з рекрутерами служби зайнятості, які працюють у філіях, управліннях та відділах ОЦЗ.

Що ж до вакансій, то шукають: програмістів, інженерів радіоелектроніки, майстрів з ремонту побутової техніки та радіотелевізійної апаратури. Тобто фахівців, які вже мають певний досвід у цих сферах і легко зможуть навчитися новому і стати частиною команди.

Підполковник 100-ї бригади Андрій Семенюк, говорячи про кандидатів, підкреслив: «Цінуємо людей, які знають свою справу і готові вчитися. Від цього залежить багато».

Варто зазначити, що дислокація підрозділу майбутніх військовослужбовців буде у межах 30-км зони від «переднього краю». Однак і будуть виїзди на завдання. Щодо побутових умов, то приміщення, в яких працюватимуть військові, будуть максимально захищені і з належним побутовим забезпеченням.

Заробітна плата військовослужбовців в середньому – від 50 000 грн. Є відпустка 30 днів на рік, яку можна розділити на дві або три рівні частини.

Окрім того, розпочинається укомплектування ремонтної роти. Там будуть лагодити автомобілі і працюватимуть безпосередньо в тилу – без виїзду в зону бойових дій. Тут допустимий віковий діапазон добровольців і за п’ятдесят років, на противагу попереднім вакансіям. Однак в обох випадках – це несення служби в Збройних силах України за контрактом, або мобілізацією – залежить від конкретної особи.

Для того, аби дізнатися більш детальну інформацію щодо конкретної вакансії, телефонуйте (безкоштовно зі стаціонарних або за тарифами ваших мобільних операторів): 044 244 94 71 .

Також працює гаряча лінія Волинського ОЦЗ: 066 353 74 95, 068 063 42 15.


 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь