A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Локачинський районний сектор Управління ДСНС України у Волинській області інформує

Декларацію та ліцензію з пожежної безпеки тепер можна отримати онлайн

Українцям доступно безліч електронних послуг: від отримання водійського посвідчення до довідки про вакцинацію. Наша країна інформатизується. Наша мета – щоб українці взагалі не мали потреби відвідувати органи влади задля отримання публічних послуг, а могли робити це дистанційно – просто з дому чи офісу – цілодобово і без вихідних. Державна служба України з надзвичайних ситуацій, наряду з іншими органами державної влади, робить комфортнішим життя людей і впроваджує електронні послуги.

09:18:53 27.01.2022

Правила безпеки при користуванні піротехнічними засобами

Запалювання петард, ракет та феєрверків є яскравим видом розваг і разом з тим небезпечною та ризикованою справою. З використанням піротехнічних засобів у небо злітають і вибухають тисячі вогнів. Але бувають і такі випадки, коли вогні падають на дахи будинків, підпалюють їх, іноді вибухають під ногами перехожих, чи в руках самих підпалювачів. На жаль, кожного року через необережне поводження з піротехнікою травмуються як діти,  так і дорослі.

15:48:02 30.12.2021

Правила безпечного користування піротехнічними виробами

Рятувальники нагадують правила безпечного користування піротехнічними виробами Якщо ж, ви все ж таки вирішили скористатись піротехнічними виробами, запам’ятайте загальні правила безпеки користування ними: купуйте петарди і феєрверки тільки в магазинах, що мають держліцензію на продаж піротехніки. Придбана з рук піротехнічна іграшка може розірватися вже в момент підпалу. зберігайте піротехнічні вироби потрібно у недоступному для дітей місці; розташовуйте їх подалі від обігрівальних приладів; не використовуйте піротехнічні засоби для ігор, а застосовуйте тільки за призначенням; чітко дотримуйтесь інструкцій, які повинні мати всі піротехнічні засоби. запускайте піротехнічні вироби лише на відкритому повітрі, за відсутності сильного вітру; Переконайтеся, що термін їх придатності не закінчився. Багато нешкідливих хлопавок після довготривалого зберігання стають смертельно небезпечними. Категорично забороняється: носити піротехнічні вироби в кишенях; спалювати їх у багатті; розбирати вироби та піддавати їх механічним впливам; працювати з піротехнічними виробами в нетверезому стані; курити, працюючи з піротехнікою; Використання бенгальських вогнів, хлопавок, різноманітних піротехнічних засобів, феєрверків, у приміщенні  категорично забороняється! Звертаємо увагу батьків! Пам’ятайте: в жодному разі не залишайте сірники, запальнички, бенгальські вогні та інші піротехнічні засоби у легкодоступних для дітей місцях, не дозволяйте малюкам самим бавитися з такими іграшками.

09:16:03 10.12.2021

Розвиток добровільної та місцевої пожежної охорони в Україні

Щоб розвинути добровільну та місцеву пожежну охорону Володимир-Волинське районне управління ДСНС просить пройти опитування за анкетами, які розміщені нижче. Анкета для представників органів місцевого самоврядування  

14:25:02 02.12.2021

ДСНС нагадує про основні правила пожежної безпеки у побуті

Шановні громадяни! Через зниження температури значно зростає кількість пожеж, що виникають через несправності пічного опалення та використання саморобних електронагрівальних приладів та перевантаження електромережі. Станом на 4 листопада в межах області трапилось уже 976 пожеж, а у вогні загинуло 38 волинян, у Володимир-Волинському районі 173 пожежі та 3 людей загинуло.

09:33:38 11.11.2021

Правила пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду

Володимир-Волинське районне управління ГУ ДСНС нагадує жителям громад району правила пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду Зниження температурних показників спонукає громадян активніше використовувати засоби опалення для обігріву оселі: електрообігрівачі, печі, газові прилади тощо. При цьому, в осінньо-зимовий період в рази збільшується статистика займань у житловому секторі, що часто спричинено нехтуванням людей правилами пожежної безпеки. Наслідки такого недбальства можуть бути досить негативними.

16:37:24 21.09.2021

Телефони довіри ДСНС України

        Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення,  а також інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників 15 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області, Ви можете звернутись до керівника Володимир-Волинського районного управління Процюка В’ячеслава Миколайовича за телефонами (03342) 218-14, 097 93 74 411. Про дані випадки також можна повідомити письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 6, звернутися електронним листом на адресу szvk@vl.dsns.gov.ua чи на «телефон довіри» (0332) 777-611, (067) 811-05-06  Головне управління ДСНС України у Волинській області.

14:50:34 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь