A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Локачинська громада є учасницею навчальної програми, яка впроваджується ПРООН

Локачинська громада є учасницею навчальної програми, яка впроваджується ПРООН

23-24 жовтня у Луцьку відбувся дводенний семінар-тренінг з управління проєктним циклом в рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», який впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Швеції, що представлений Шведським агентством з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA). Представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій та бізнесу вчилися перетворювати ідеї в обґрунтовані проєктні заявки, які здатні знайти підтримку донорів, побудувати партнерства заради сталого розвитку і подолання кризи, спричиненої війною. Об'єднані в команди, представники громад опрацьовували ідеї, які знайдуть відображення в проєктних заявках. Учасником семінару-тренінгу є й Локачинська селищна територіальна громада, яка сформувала проєктну команду спільно з ТОВ "АБМ-Трейд". Наступного місяця усі проєктні команди формуватимуть повноцінні ініціативи із розробленими цілями, індикаторами, заходами та бюджетом для представлення потенційним донорам та інвесторам.

11:09 26.10.2023

24 жовтня  —  Всесвітній день боротьби з поліомієлітом!

24 жовтня — Всесвітній день боротьби з поліомієлітом!

Поліомієліт є високозаразне та дуже небезпечне захворювання, яке спричиняє поліовірус. Він вражає нервові клітини, що відповідають за рухи, і спричиняє параліч. Паралітична форма поліомієліту невиліковна. Ця інфекція найчастіше передається через брудні руки, заражену їжу та воду. Захворіти на поліомієліт може кожна невакцинована людина: і дитина, і дорослий. Найбільшу загрозу вірус становить для дітей у віці до п’яти років. Джерелом інфекції можуть стати побутові предмети та іграшки.

16:00 24.10.2023

Початок громадського обговорення щодо  врахування  громадських  інтересів  у проекті   містобудівної  документації: «Детальний план території земельної ділянки приватної власності  площею 0.0708 га (кадастровий номер 0722455100:01:004;0259) для будів

Початок громадського обговорення щодо  врахування  громадських  інтересів  у проекті   містобудівної  документації: «Детальний план території земельної ділянки приватної власності площею 0.0708 га (кадастровий номер 0722455100:01:004;0259) для будів

Локачинська селищна рада повідомляє  про початок громадського обговорення щодо  врахування  громадських  інтересів  у проекті   містобудівної  документації: «Детальний план території земельної ділянки приватної власності площею 0.0708 га (кадастровий номер 0722455100:01:004;0259) для будівництва магазину по вулиці Луцькій 12Б в смт Локачі Володимирського району, Волинської області».

12:27 20.10.2023

Як убезпечити себе від шахраїв

Як убезпечити себе від шахраїв

Як убезпечити себе від шахраїв: поліцейські Володимирського районного відділу поліції вкотре закликають громадян дотримуватись простих правил захисту від аферистів

09:56 19.10.2023

У Локачинській громаді продовжується реалізація проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині»

У Локачинській громаді продовжується реалізація проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині»

В рамках проєкту, який реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні, планується підвищення рівня взаємодії громадськості та влади, пошук і впровадження нових інструментів, які мотивуватимуть жителів долучатися до прийняття рішень у громадах. Першим етапом спільної роботи стало соціологічне дослідження, яке провели влітку з активістами та представниками влади. На основі отриманих відповідей сформовано звіт, у якому знайшли відображення проблемні та сильні сторони владно-громадської взаємодії в час повномасштабної війни. Результати дослідження презентували 17 жовтня під час зустрічі, яка відбулася в Публічній бібліотеці Локачинської селищної ради. Присутні також почали роботу з напрацювання рішень, які сприятимуть розширенню форм і методів комунікації та взаємодії влади і громадськості.

15:15 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь