A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги суб’єктів господарювання та власників особистих селянських господарств, які вирощують молодняк великої рогатої худоби!

До уваги суб’єктів господарювання та власників особистих селянських господарств, які вирощують молодняк великої рогатої худоби!

Інформуємо, що розпорядженням Волинської обласної військової адміністрації від 26 квітня 2023 року № 178 затверджено Порядок надання та використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам для надання дотації за вирощування молодняку великої рогатої худоби. Згідно з цим порядком:  

15:35 19.05.2023

Проєкт рішення "Про припинення юридичної особи Коритницької гімназії Локачинської селищної ради Володимир-Волинського району  Волинської області шляхом ліквідації"

Проєкт рішення "Про припинення юридичної особи Коритницької гімназії Локачинської селищної ради Володимир-Волинського району Волинської області шляхом ліквідації"

ЗАВАНТАЖИТИ проєкт рішення "Про припинення юридичної особи Коритницької гімназії Локачинської селищної ради Володимир-Волинського району  Волинської області шляхом ліквідації"

14:34 19.05.2023

Нагорода для батьків Героя!

Нагорода для батьків Героя!

       За особисту мужність та самовідданість, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 23 грудня 2022 року N886 Захисника та Героя Гаврисюка Вадима ПОСМЕРТНО нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Нагороду батькам воїна - Василю Федоровичу та Орисі Степанівні Гаврисюкам - урочисто та з глибокою шаною до подвигу сина вручено селищним головою Б.Іусом та представниками Першого відділу Володимирського РТЦК і СП.

17:09 18.05.2023

Вручення ключів!

Вручення ключів!

Сьогодні в урочистій атмосфері для особи з-поміж дітей-сиріт громади Сукача Микити, вихованця сім'ї Петра Мартинюка, відбулося надання соціального житла та вручення ключів від однокімнатної квартири смт Локачі.

16:59 18.05.2023

Разом до перемоги! "СПІВАЄ РОДИНА"

Разом до перемоги! "СПІВАЄ РОДИНА"

В Локачах 14 травня 2023 року відбувся фестиваль родинної пісні "Співає родина" та благодійна ярмарка, завдяки яким вдалося зібрати 43700 гривень на допомогу воїнам ЗСУ, зокрема для придбання тепловізора для захисників із 417-ї бригади, де служить чимала кількість наших земляків! 

12:25 18.05.2023

Відбулась  зустріч з питань ремонту державних доріг місцевого значення

Відбулась зустріч з питань ремонту державних доріг місцевого значення

9 травня відбулась важлива робоча зустріч з питань ремонту державних доріг місцевого значення за участю селищного голови Іуса Б.Є., працівників Локачинської селищної ради, заступника начальника служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Кучманича Т.В., куратора громади від служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Барчука М.Й. та представника підрядника - керівника ПП "Шлях" Мирки Т.І. Обговорено найкритичніші напрямки, які потребують негайного ремонту, зокрема автодорога О030744 Локачі-Марковичі-Шельвів та ряд інших доріг, які потребують здійснення робот з проведення експлуатаційного утримання.

12:21 10.05.2023

ЛАЙМ: КРАСИВА НАЗВА НЕБЕЗПЕЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ

ЛАЙМ: КРАСИВА НАЗВА НЕБЕЗПЕЧНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ

Хворобу Лайма викликають спірохети (увага латинська мова!) Borreliaburgdorferi, що передаються людині від інфікованих кліщів. Є дані, що в деяких регіонах України вражені близько 70% кліщів з усієї популяції, тому шанси заразитися на Лайм-бореліоз доволі високі. Хоча з іншого боку, на щастя, далеко не всі інфіковані кліщі передають спірохети при укусі.      

10:00 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь