A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Збережімо ялинці життя!

Напередодні Нового року усі громадяни традиційно починають готуватись до Новорічних та Різдвяних свят. Кожна родина мріє зібратися за новорічним столом біля ялинки. На жаль, незаконне придбання, а саме вирубка або купівля несертифікованої «лісової красуні», може зіпсувати свято не тільки дітям, а й дорослим.

10:23 05.12.2022

На Львівщині, Волині та Полтавщині реалізовано пілотний проєкт зі створення системи психологічної допомоги на рівні громад

У 25 громадах Львівської, Волинської та Полтавської областей впродовж півроку 2022 року тривав проєкт «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я», який реалізовувала Асоціація інноваційної та цифрової освіти за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Габріель Абрахам, Керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: «Ця важлива ініціатива, яку підтримав Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», допоможе громадам ефективніше долати виклики, які сьогодні перед ними стоять. Вміння справлятися з емоційним навантаженням, з яким стикаються працівники органів місцевого  самоврядування, соціальних служб та закладів освіти допоможуть їм краще надавати соціальні послуги мешканцям громад, зокрема внутрішньо-переміщеним особам» (ТВС). 

14:20 07.11.2022

Обладнання для Локачинської громади — партнерки Проєкту “Говерла”

В рамках співпраці із Проєктом USAID “Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування” (“ГОВЕРЛА”) з метою забезпечення оперативного та належного реагування на надзвичайні ситуації Локачинська територіальна громада за час воєнного стану в Україні отримала пожежного, рятувального обладнання та інших товарів на суму понад мільйон гривень. Це вогнегасники, мотопомпи, мотопили, захисний одяг для пожежників, електричні генератори та паливо до них, універсальні мобільні батареї, ліхтарі, які можуть бути використані для реагування комунальними службами на надзвичайні ситуації природного, техногенного та воєнного характеру або органами місцевого самоврядування — для надання послуг населенню.

14:13 07.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь