A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Коронавірусна статистика: динаміка захворюваності зберігається, але хвороба протікає менш інтенсивно, ніж у попередніх хвилях

Станом на 21 лютого 2022 року у районі спостерігається ріст захворюваності на коронавірус. Як стало відомо, за тижневий період зафіксовано 1268 випадків нових заражень (проти 1467 за аналогічний попередній період), шестеро людей померли. Отже, і захворюваність дещо зменшилась, і загалом хвороба протікає значно легше, ніж у попередніх хвилях, про що свідчить помірна завантаженість лікарняних ліжок. На стаціонарному лікуванні у Володимир-Волинському ТМО перебуває 41 хворий з пневмоніями, з них 32 підтверджене ураження інфекцією COVID-19, один у реанімаційному відділенні, на апараті штучної вентиляції легень – один пацієнт. У Нововолинській лікарні з 52 хворих із позитивним результатом ПЛР-тесту – 49, у реанімації четверо, У Іваничах 49 ковідних хворих на стаціонарному лікуванні, четверо з яких перебувають у реанімаційному відділенні. З метою запобігання важкому перебігу хвороби лікарі продовжують вакцинацію громадян. Так, за тиждень у районі щеплення отримали 1756 осіб. Загалом медиками усіх центрів ПМСД району уже здійснено 123 078 щеплень. Працівниками Володимир-Волинського центру вакциновані 47 252 мешканці, Нововолинського – 48 785 людей, Іваничівського – 12 822 пацієнти, Локачинського – 9 800, Затурцівського – 1720, Литовезького – 2 619 осіб. «Практика свідчить, що вакцинація діє. В лікарнях достатня кількість місць, щоб прийняти нових хворих, але перебіг хвороби значно легший, ніж у всіх попередніх хвилях. На сьогодні в районі лише одна людина перебуває на апараті штучного дихання, 9 – у відділенні інтенсивної терапії. Ці показники переконують, що почав діяти колективний імунітет. Тож якщо іще з якихось причин ви не отримали щеплення – зробіть це зараз!», - зазначив у підсумку на оперативній нараді голова РДА Юрій Лобач.

09:23 22.02.2022

Батарейки — у контейнери, довкілля — чистіше!

На сьогодні в державі невирішеним є питання утилізації автономних елементів живлення. У кожного з нас назбиралося чимало використаних елементів живлення а викидати їх до загальних місць зберігання побутових відходів заборонено та надзвичайно шкідливо.

09:18 28.01.2022

Потрібен економіст в КНП "ЛОКАЧИНСЬКА ЛІКАРНЯ"

Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості інформує про вакансію економіст  в КНП "ЛОКАЧИНСЬКА ЛІКАРНЯ" Виконання обов'язків економіста у лікарні згідно посадової інструкції. Графік роботи: 9:00 до 18:00

16:52 27.01.2022

Що таке безбар’єрність і чому це важливо

У житті нам часто заважають бар’єри. Через бар’єри ми відмовляємося від мрії та майже завжди дорого платимо за те, щоб ці бар’єри прибрати. Бар’єри позбавляють нас можливості для самореалізації та шансу на успіх. Бар’єри бувають:

09:29 26.01.2022

Мапа протирадіаційних укриттів Локачинської громади

Шановні громадяни! Раніше ми публікували список протирадіаційних укриттів Локачинської громади. Тепер для зручності додаємо мапу з позначками адрес. У разі надзвичайних ситуацій чи стихійних лих ви можете скористатися цими даними.

10:30 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь