A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сплатимо податки правильно!

Сплатимо податки правильно!

Однією з умов фінансово спроможної громади є інформація про джерела надходжень до бюджету, а також інформація про платників податків. Платники ж повинні отримувати актуальну інформацію про законодавчі вимоги щодо сплати податків та діяльність органів ДПС. Для цього ми розмістили посилання на сайт Головного управління ДПС у Волинській області, де розміщена вся актуальна інформація.

14:51 29.11.2021

Локачинське ВУЖКГ змінює тарифи!

Локачинське ВУЖКГ змінює тарифи!

Локачинське ВУЖКГ планує змінити тарифи на послуги зі збирання, вивезення та складування ТПВ. Тариф розраховано методом коригування в частині збільшення мінімальної заробітної плати на виконання припису Головного управління Держпродслужби у Волинській області № 01-10 від 01.09.2021 року.

12:23 18.11.2021

Наглядова рада про додаткові кошти для лікарні

Наглядова рада про додаткові кошти для лікарні

12 листопада відбулося засідання Наглядової ради Локачинської лікарні. В нараді взяли участь селищний голова Б. Іус, голова Наглядової ради С. Ляшенко, члени Наглядової ради та в.о. головного лікаря П. Городнюк. Основним питанням було підписання договорів з Національною службою здоров'я України та умови контрактування на 2022 рік. До п'яти пакетів контрактів вирішили підписати ще три, що дасть змогу залучити додаткові кошти для лікарні.

09:45 15.11.2021

Пропозиції щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів

Пропозиції щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів

На сайті Володимир-Волинської районної державної адміністрації збирають пропозиції щодо необхідності скасування чи перегляду нормативно-правових актів Кабінету Міністрів.  Ознайомитись і надати пропозиції пожна за посиланням.

09:44 11.11.2021

10 листопада в смт. Локачі відключать електрику і воду

10 листопада в смт. Локачі відключать електрику і воду

10 листопада в смт.  Локачі працівники Волиньобленерго очищатимуть лінії електропередач від гілля дерев. Це роблять для того, аби не виникало аварійних ситуацій.  Тому постачання електрики відключать з 10.00 до 17.00 год. на таких вулицях: вул. Зеленій вул. 16 липня вул. Лесі Українки вул. Малиновської вул. Перемоги вул. Володимирській вул. Незалежності Також відключать від електропостачання АЗС “Укрпетроль” і АЗС “DENOIL”, водозабір-2, КНС-2, ВАТ Волиньгаз Локачі.

15:55 04.11.2021

В селі Кремеш - новий водопровід!

В селі Кремеш - новий водопровід!

Цього тижня в с. Кремеш працівники ВУЖКГ закінчили прокладання нового водопроводу. Не один раз мешканці інших вулиць залишались без води саме через аварії на цій півкілометровій ділянці. Тепер в кранах тече чиста вода і з нормальним тиском.

12:00 04.11.2021

Про цікаві відеосеріали від порталу Дія. Цифрова освіта

Про цікаві відеосеріали від порталу Дія. Цифрова освіта

Цифрові технології — це частина сьогоднішнього життя. Інтернет - це Всесвітня мережа, побудована з допомогою цифрових технологій. З допомогою Інтернету ми можемо спілкуватися в соцмережах і месенджерах, пересилати інформацію, отримувати освіту, виконувати роботу. Керування комп’ютером очима чи головою, “Розумні окуляри”, “Говіркі долоні” — ці технології розроблені для того, щоб допомогти людям з особливими потребами. Цифрові технології часто використовують навіть для порятунку життів людей під час гуманітарних катастроф.

09:54 03.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь