A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч з представниками Волинського рибоохоронного патруля

Зустріч з представниками Волинського рибоохоронного патруля

12 жовтня відбулась зустріч з представниками Волинського рибоохоронного патруля Управління держагентства рибного господарства у Волинській області. Учасники зустрічі обговорили дотримання вимог чинного законодавства у сфері рибного господарства та рибальства, боротьбу з браконьєрством, зокрема, домовились проводити спільні рейди та притягати до відповідальності винних осіб. Погодили План спільних заходів щодо збереження водних біоресурсів на 2021-2025 роки.

12:08 13.10.2021

Відбулась нарада щодо запобігання корупції

Відбулась нарада щодо запобігання корупції

6 жовтня в приміщенні Локачинської селищної ради відбулась нарада з керівниками та уповноваженими з питань запобігання корупції виконавчих органів ради, підприємств, установ, організацій комунальної форми власності.

12:23 07.10.2021

Перші кроки у розробці Стратегічного плану розвитку громади

Перші кроки у розробці Стратегічного плану розвитку громади

5 жовтня відбулась робоча зустріч з начальником управління економічного розвитку і торгівлі Волинської облдержадміністрації Анатолієм Банерою та заступником начальника Андрієм Ткачуком. Спільно з головою селищної ради Богданом Іусом та заступником голови селищної ради Тарасом Хом’яком визначили практичні кроки щодо налагодження співпраці у розробці Стратегічного плану розвитку Локачинської громади, участі місцевої ради у міжнародних програмах, формування пулу активних місцевих підприємців, а також ідентифікації об'єктів комунальної та приватної власності, які можуть бути цікавими для ведення бізнесу.

09:33 06.10.2021

Про подання фінансової звітності

Про подання фінансової звітності

Всі юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми господарювання і форми власності, а також на представництва іноземних суб'єктів господарської діяльності (далі - підприємства), які зобов'язані вести бухгалтерський облік та подавати фінансову звітність згідно із законодавством. Фінансова звітність та консолідована фінансова звітність складаються за національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку або міжнародними стандартами фінансової звітності або національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку в державному секторі відповідно до законодавства. Підприємства можуть подавати уточнену фінансову звітність та уточнену консолідовану фінансову звітність на заміну раніше поданої фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності за результатами проведення аудиторської перевірки з метою виправлення самостійно виявлених помилок або з інших причин. Подання та оприлюднення уточненої фінансової звітності та уточненої консолідованої фінансової звітності здійснюються у такому самому порядку, як і фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності, що уточнюються.

12:35 29.09.2021

1 жовтня — Міжнародний День людей похилого віку

1 жовтня — Міжнародний День людей похилого віку

Міжнародний День людей похилого віку — можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Зігріти таких людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало. І тут суттєву допомогу надають наші благодійники.

09:47 29.09.2021

Інформація про планові відключення електроенергії

Інформація про планові відключення електроенергії

Шановні громадяни!  З метою оперативного інформування про планові відключення електроенергії ми розмістили посилання на  сторінку  ПрАТ "Волиньобленерго" . Файли можна завантажити на сайті або у верхньому меню ЖИТЕЛЮ_ГРОМАДИ=>ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО.

16:06 22.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь