A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Безоплатна правова допомога жителям с. Замличі

Безоплатна правова допомога жителям с. Замличі

26 жовтня 2021 року в с.Замличі, вул. Центральна, 27 з 11.00 до 13.00 години прийматиме громадян начальник Локачинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги РИБКА Алла Миколаївна.

14:53 25.10.2021

Замінили вікна в Старозагорівському будинку культури

Замінили вікна в Старозагорівському будинку культури

Після завершення децентралізації Локачинська громада “успадкувала” об'єкти соціально-культурної сфери, більшість з яких потребують ремонту. Сьогодні розповімо про Старозагорівський будинок культури, відомий фольклорними колективами "Перевесло" та "Загорівчанка". Ремонту заклад потребував давно, але головною проблемою були старі дерев'яні вікна, встановлені ще під час його будівництва. Тому керівництво громади вирішило замінити 7 великих вікон на нові та сучасні, енергоощадні. Ініціював та організував роботу староста Локачинської селищної ради Роман Присяжнюк, а фінансово підтримав директор та засновник ТОВ “П'ятидні” Діброва Валерій Григорович, який оплатив ці витрати. В результаті актовий зал став тепліший для глядачів, а в кабінеті для репетицій артистам буде комфортніше готуватись до концертів.

10:17 25.10.2021

Як запобігти правопорушенням серед дітей та молоді

Як запобігти правопорушенням серед дітей та молоді

Для запобігання злочинності серед дітей так і проти них, а також щоб спонукати батьків виконувати свій обов’язок, працівники поліції та служба у справах дітей Локачинської селищної ради провели рейд “Вечір”. Аби не допустити продаж алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім, а також щоб запобігати їхньому перебуванню поза домом після 23.00 год, службовці провели роз’яснювальні бесіди з власниками місцевих розважальних закладів. Пересвідчились, чи перебувають неповнолітні в гуртожитку професійного ліцею. Виявили шестеро дітей, які гуляли вулицями. З ними провели роз'яснювальну бесіду і пояснили, як організувати дозвілля.

09:40 25.10.2021

Анонімне опитування для розробки Стра­тегії розвитку Локачинської селищної ради

Анонімне опитування для розробки Стра­тегії розвитку Локачинської селищної ради

Для розробки Стра­тегії розвитку Локачинської селищної ради на 2022-2030 роки робоча група проводить це опитування для визначення основних проблем, які на Вашу думку, існують в громаді, з метою оцінки підприємницького клімату та перспектив роз­витку на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Локачинської громади! Заздалегідь дякуємо за присвячений Вами для всієї громади час!

21:35 22.10.2021

Нові водогони в селах громади

Нові водогони в селах громади

Локачинською селищною радою спільно з Локачинським ВУЖКГ модернізуються та розширюються водопроводи в селах нашої громади: с. Колпитів:

15:50 22.10.2021

Придбають квартиру для дитини-сироти

Придбають квартиру для дитини-сироти

На дев’ятій сесії селищної ради депутати прийняли рішення придбати квартиру в Локачах для дитини-сироти з с. Привітне Дудар Надії. Квартира повністю облаштована і вмебльована. Виділили земельні ділянки учасникам АТО/ООС. Збільшили ставки орендної плати за користування комунальними земельними ділянками, що покращить наповнення бюджету громади.

10:06 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь