Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Новий штам коронавірусу «Дельта»!

Увага! Новий штам коронавірусу «Дельта»!

В Україні вже зареєстровано випадки зараження новим штамом коронавірусу «Дельта» (1 хворий помер), котрий є заразнішим за інші варіанти вірусу SARS-CoV-2. Цей штам уже поширився у понад 100 країн і поступово став домінантним у світі. Ліків від COVID-19 немає. Заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності. Єдиний спосіб захиститися від цього – вакцинація. Щеплення значно знижує ризики тяжкого перебігу хвороби та смерті.

09:43 30.07.2021

Благоустрій громади - це добра справа!

Благоустрій громади - це добра справа!

Зовсім скоро Україна святкуватиме найбільше свято для кожного справжнього українця – День Незалежності. З нагоди свята кожна родина наводить лад у своїй домівці. Тому ми звертаємось до керівників установ, підприємств, організацій, приватних підприємців, жителів Локачинської територіальної громади із проханням прибрати прилеглі та прибудинкові території, подвір’я біля власних домівок, магазинів та установ. Не забувайте, що Україна починається з кожного з нас, і кожен може зробити свій невеликий внесок у велику добру справу – благоустрій нашої громади.

12:50 29.07.2021

Планові відключення електроенергії (оновлено) з 02.08.2021р. по  05.08.2021р.

Планові відключення електроенергії (оновлено) з 02.08.2021р. по 05.08.2021р.

З метою забезпечення інформування населення щодо планових відключень  публікуємо перелік населених пунктів та обладнання, де ПрАТ «Волиньобленерго» будуть здійснюватися відключення електричної енергії станом на 02.08.2021р.

14:38 22.07.2021

Дія.Цифрова освіта - це цікаво!

Дія.Цифрова освіта - це цікаво!

Шановні громадяни! На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020р. №471, зокрема, цілі: “Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути” — публікуємо посилання на інформаційні матеріали проєкту Дія.Цифрова освіта:

12:48 13.07.2021

Кампанія з виявлення неоформлених трудових відносин "Виходь на світло"

Кампанія з виявлення неоформлених трудових відносин "Виходь на світло"

До уваги роботодавців Локачинської громади! Державна служба з питань праці розпочала з 01 липня інспекційну кампанію з питань виявлення неоформлених трудових відносин у вигляді перевірок дотримання законодавства про працю та виявлення незадекларованої праці під назвою "Виходь на світло". Нагадуємо, що порушників трудового законодавства чекають значні штрафні санкції та закликаємо оформити трудові відносини відповідно до чинного законодавства. З інформаційними матеріалами щодо інспекційої кампанії можна ознайомитись на сайті Держпраці.

08:58 13.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь