Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс на посаду директора ЗЗСО

Конкурс на посаду директора ЗЗСО

Шановні жителі громади! На сайті розміщено інформаційні матеріали  по конкурсу на посаду директора ЗЗСО. Переглянути їх можна за посиланням.

14:27 18.06.2021

Інформація по програмі кредитування "ВЛАСНИЙ ДІМ"

Інформація по програмі кредитування "ВЛАСНИЙ ДІМ"

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ На сайті розміщено список забудовників Локачинської селищної ради для отримання кредиту з обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» станом на 12 квітня 2021 року. Переглянути можна за ПОСИЛАННЯМ.

16:01 14.06.2021

Швидкісний інтернет в селах громади

Швидкісний інтернет в селах громади

9 червня Уряд затвердив розподіл 483,8 млн гривень територіальним громадам для реалізації проєкту “Інтернет-субвенція”. Локачинська громада також прийняла участь у проєкті та одержала 69000 грн на забезпечення швидкісним оптичним інтернетом населених пунктів громади. Кошти будуть спрямовані на підключення села Білопіль, де такий інтернет сьогодні відсутній. В рамках програми населення отримає змогу підключитись до швидкісного інтернету та додатково до кінця 2022 року безкоштовним швидкісним інтернетом будуть забезпечені соціальні заклади (школа, садочок, ФАП та віддалене робоче місце ЦНАП). 

08:47 11.06.2021

Відбулися зустрічі з жителями громади

Відбулися зустрічі з жителями громади

7 червня відбулися збори жителів громади в селах Новий Загорів, Старий Загорів, Хорів та Низькі Цевеличі, в яких взяли участь селищний голова Б.Іус, його заступники М.Багнюк та Т.Хом'як, начальник та працівники Локачинського ВУЖКГ. Обговорені проблемні питанння у сфері земельних відносин, благоустрою, медицини, освіти та водопостачання.

16:10 09.06.2021

Вітаємо з Днем журналіста!

Вітаємо з Днем журналіста!

Шановні журналісти! Щиро вітаємо Вас з Днем журналіста – святом тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя.

09:11 07.06.2021

Відбудеться засідання постійної комісії з питань планування бюджету,  земельних відносин

Відбудеться засідання постійної комісії з питань планування бюджету, земельних відносин

08 червня 2021 року (вівторок) о 09.00 год. відбудеться засідання постійної комісії з питань планування бюджету, соціально-економічного і культурного розвитку, інвестицій та комунального майна в приміщенні селищної ради. 08 червня 2021 року (вівторок) о 11.30 год. відбудеться засідання постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування та благоустрою територій в приміщенні селищної ради. 10 червня 2021 року о 10.00 год. відбудеться засідання сесії селищної ради за адресою: смт локачі, вулиця Миру 37 (в адмінприміщенні).

15:31 04.06.2021

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Запрошуємо всіх! 6 червня у парку смт Локачі відбудеться cвяткування Міжнародного дня захисту дітей! В програмі: Концерт "Дитинства веселковий світ" Майстер-класи "Юні рукотвори" Конкурс малюнків на асфальті Аква-майстерня Виставкова дитяча експозиція Ігри, розваги, конкурси Святкова "Бібліотечна парасолька" Пізнавальний "Світ професій" Кубковий турнір з футболу серед юнаків 2009-2010р.н. Батути, гірки, каруселі Лотерея, солодощі та сувеніри від підприємців селища Додатково у програмі "Шоу бульбашок"!

12:16 03.06.2021

Засідання робочої групи з вивчення питання оптимізації мережі закладів освіти

Засідання робочої групи з вивчення питання оптимізації мережі закладів освіти

3 червня 2021 року о 14 год. у приміщенні Локачинської селищної ради відбудеться друге засідання робочої групи з вивчення питання оптимізації мережі закладів освіти, що належать до комунальної власності Локачинської селищної ради.

12:36 02.06.2021

День захисту дітей в Локачинській громаді

День захисту дітей в Локачинській громаді

Любі діти! Вітаємо вас з Міжнародним днем захисту дітей і нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому бажаємо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

10:20 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь