Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про початок громадського обговорення

Про початок громадського обговорення

«Локачинська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної  документації: Детальний план території земельної ділянки будівництва та обслуговування магазину в с. Старий Загорів, Локачинського району, Волинської області».

09:03 06.07.2021

6 сесія Локачинської селищної ради

6 сесія Локачинської селищної ради

7 липня в адмінприміщенні смт. Локачі, вул. Миру, 37 о 10.00 год.  відбудеться 6 сесія Локачинської селищної ради 8 скликання.  З розпорядженням можна ознайомитись за посиланням.

10:25 02.07.2021

ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ

ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ

З початку 2022 року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням  https://bit.ly/3659Hpm

09:25 02.07.2021

МАТЧ 1/4 ФІНАЛУ ЄВРО-2020

МАТЧ 1/4 ФІНАЛУ ЄВРО-2020

Запрошуємо вболівальників Локачинської громади відвідати он-лайн трансляцію футбольного поєдинку 1/4 фіналу ЄВРО-2020, яка відбудеться у фан-зоні Локачинського будинку культури.

15:48 01.07.2021

Футбольна фан-зона!

Футбольна фан-зона!

До уваги вболівальників! Сьогодні, 29 червня фан-зона Матч Євро-2020 Швеція-Україна смт. Локачі с. Привітне Площа перед Локачинським 

14:54 29.06.2021

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Шановні жителі Локачинської громади! Щиро вітаємо вас із визначним святом – Днем Конституції України! У цей день, 1996 року, Верховна Рада України прийняла Основний Закон — Конституцію, яка стала дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства, визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації кожного громадянина.

12:53 28.06.2021

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Локачинській громаді

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Локачинській громаді

22 червня в громаді відбулися заходи з вшанування пам'яті жертв війни. До меморіалу Слави поклали квіти селищний голова Б.Іус, депутат Волинської обласної ради М.Скопюк та депутати і працівники селищної ради. Такі заходи пройшли у всіх населених пунктах громади за участю старост, посадових осіб селищної ради та громадськості. Також в с.Старий Загорів відбулося відкриття пам'ятного знаку жертвам розстрілу у Луцькій тюрмі

08:59 23.06.2021

Документи для отримання субсидії

Документи для отримання субсидії

Для жителів громади пропонуємо до завантаження зразок заяви та бланк декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії. Інформація знаходиться за посиланням або через меню ЖИТЕЛЮ ГРОМАДИ >> СУБСИДІЯ.

16:05 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь