Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про подання фінансової звітності

Про подання фінансової звітності

Всі юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми господарювання і форми власності, а також на представництва іноземних суб'єктів господарської діяльності (далі - підприємства), які зобов'язані вести бухгалтерський облік та подавати фінансову звітність згідно із законодавством. Фінансова звітність та консолідована фінансова звітність складаються за національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку або міжнародними стандартами фінансової звітності або національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку в державному секторі відповідно до законодавства. Підприємства можуть подавати уточнену фінансову звітність та уточнену консолідовану фінансову звітність на заміну раніше поданої фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності за результатами проведення аудиторської перевірки з метою виправлення самостійно виявлених помилок або з інших причин. Подання та оприлюднення уточненої фінансової звітності та уточненої консолідованої фінансової звітності здійснюються у такому самому порядку, як і фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності, що уточнюються.

12:35 29.09.2021

1 жовтня — Міжнародний День людей похилого віку

1 жовтня — Міжнародний День людей похилого віку

Міжнародний День людей похилого віку — можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Зігріти таких людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало. І тут суттєву допомогу надають наші благодійники.

09:47 29.09.2021

Інформація про планові відключення електроенергії

Інформація про планові відключення електроенергії

Шановні громадяни!  З метою оперативного інформування про планові відключення електроенергії ми розмістили посилання на  сторінку  ПрАТ "Волиньобленерго" . Файли можна завантажити на сайті або у верхньому меню ЖИТЕЛЮ_ГРОМАДИ=>ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО.

16:06 22.09.2021

Увага! Тимчасове припинення газопостачання

Увага! Тимчасове припинення газопостачання

22.09.2021р. та 23.09.2021 року з 9:00 год. до 17:00 год. у зв'язку з проведенням спеціалістами АТ «Волиньгаз» ремонтних робіт на газових мережах згідно Плану розвитку АТ «Волиньгаз» в смт. Локачі Володимир-Волинського району буде припинено газопостачання - смт Локачі, с. П'ятикори, с. Хорів, с. Дорогиничі, с, Низькі Цевеличі, с. Новий Загорів, с. Старий Загорів, с. Защитів, с. Конюхи, с. Козлів, с. Твориничі, с. Заячиці, с. Цевеличі, с. Кремеш — 2028 побутових та комунально-побутових споживачів та ТОВ «Агротехніка».

09:53 22.09.2021

17 вересня - День рятівника в Локачинській громаді

17 вересня - День рятівника в Локачинській громаді

17 вересня В Локачинській громаді відзначили День рятівника. На заході були присутні ветерани Державної служби з надзвичайних ситуацій, працівники 15 ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області та команди місцевої пожежної охорони. Селищний голова Богдан ІУС привітав рятівників з професійним святом, вручив подяку начальнику караулу — капітану служби цивільного захисту МІСЮКУ Олегу Євгенійовичу і цінний подарунок для забезпечення потреб рятувальної частини. Також депутат обласної ради СКОПЮК Михайло Якович вручив подяку ветеранам ДСНС ЛИШУКУ Руслану Васильовичу та ЗВІРУКУ Івану Володимировичу.

09:07 21.09.2021

Прийом виборців 22 вересня

Прийом виборців 22 вересня

22 вересня 2021 року о 13.30 год.  депутати Волинської обласної ради Бокоч А. М., та Кошельник В. І. проведуть прийом виборців в Локачинській ТГ. .  за адресою: смт. Локачі,  приміщення селищної ради.

15:06 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь