Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Обробка озимого ріпаку!

Увага! Обробка озимого ріпаку!

До уваги жителів громади! За інформацією ТОВ "П'ятидні" з 04 по 06 травня 2021 року неподалік сіл Марковичі, Маньків і Затурці у вечірні та ранкові години буде проведено обробку озимого ріпаку препаратами Кустодія-(1,0л/га) та Коннект-(0,5/га).

14:20 30.04.2021

ЗРОБИМО СЕЛИЩЕ ЧИСТІШИМ!

ЗРОБИМО СЕЛИЩЕ ЧИСТІШИМ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СЕЛИЩА! У зв'язку із активною підготовкою жителями Локач своїх обійсть до прийдешніх Великодніх свят масово почастішали випадки залишення на узбіччях Локач залишків сухої рослинності, будівельного сміття, зрізаних гілляк та інших відходів, що не відносяться до категорії побутових. Особливо критична ситуація склалась неподалік багатоквартирних будинків та на вулицях в центральній частині селища. З метою впорядкування вивезення таких відходів Локачинська селищна рада закликає жителів Локач звернутись до Локачинського ВУЖКГ для забезпечення організованого і одночасного вивезення такого сміття з Ваших прилеглих територій. З даною метою, у визначений Вами або загальнобудинковою ініціативною групою день, Локачинським ВУЖКГ буде надана можливість організованого вивезення сміття шляхом надання тракторного причепа для таких потреб.

15:14 27.04.2021

Година пам’яті «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі»

Година пам’яті «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі»

26 квітня у день 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи пройшла година пам’яті «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі» В Публічній бібліотеці Локачинської селищної ради зібралися учасники подій страшної трагедії – ліквідатори, представники установ та організацій селища. Ведучі заходу Ілона Веремчук та Анатолій Гніровський розповіли про найстрашнішу катастрофу ХХ століття - аварію на Чорнобильській ЧАЕС.

15:04 27.04.2021

Творча зустріч з Євгеном Хотимчуком

Творча зустріч з Євгеном Хотимчуком

21 квітня в Публічну бібліотеку Локачинської селищної ради   втретє завітав відомий на Волині,в Україні і за кордоном письменник, Заслужений журналіст України, шеф-редактор газети "Вісник+К" Євген Хотимчук Євген Якович розповів присутнім про своє дитинство, свій трудовий та творчий шлях, про нелегкий шлях становлення, перепони і перемоги та презентував свою нову книгу "Лід на пательні". А всього у творчому ужинку автора вже 14 книг. Твори письменника проймають серце, бентежать душу, викрешують сльозу, адже в них жодного слова фальші, у кожному сюжеті - чиясь правдива історія, вміло та щиро описана тяжка доля простих людей, їх радощі і печалі, влучно передана сільська мова. Тому їх читати просто і легко. Після кожної прочитаної книги хочеться читати нову.

12:05 22.04.2021

Четверта сесія Локачинської селищної ради

Четверта сесія Локачинської селищної ради

20 та 21 квітня відбулася четверта сесія Локачинської селищної ради. Відповідно до порядку денного за два пленарних засідання розглянуто більше ніж 490 питань. Під час сесії розглянуті звіти головних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги та Локачинської лікарні, затверджено ряд важливих програм – програму соціального захисту населення, захисту прав дітей, підтримки трудового архіву. Прийнято низку рішень щодо оренди комунального майна, зокрема затверджено типовий договір оренди комунального майна, доповнено переліки комунального майна, продовжено терміни договорів оренди та визначено об’єкти, які будуть передані в оренду в майбутньому. Також під час сесії в комунальну власність громади прийнято Трудовий архів, що дасть змогу жителям громади користуватись його послугами.

11:58 22.04.2021

Всесвітній День довкілля

Всесвітній День довкілля

15 квітня, з нагоди Дня довкілля, Локачинським селищним головою, працівниками селищної ради та її комунальних підприємств, установ та організацій, депутатами обласної та селищної ради, представниками центральних органів виконавчої влади і громадських організацій проведено висаджування більше 200 саджанців дерев різних порід на території селища (поблизу Пам'ятника полеглим у Другій Світовій війні та на території селищного парку). Висловлюємо подяку всім, хто долучився до заходу, зокрема представникам ДП СЛАП "Локачіагроліс" за наданий посадковий матеріал.

08:46 16.04.2021

Освітній серіал про електронний підпис

Освітній серіал про електронний підпис

Для реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу тощо Мінцифри спільно з партнерами запустили освітній серіал про електронний підпис.   

14:54 15.04.2021

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

1 квітня відбулося перше засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Локачинської селищної ради, на якому вирішено ряд важливих питань організації безпечного життєвого середовища для населення громади.

16:58 13.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь