A A A K K K
для людей із порушенням зору
Локачинська громада
Волинська область, Володимирський район

Новини

Дата: від до Скинути

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПРОХОДЖЕННЯ ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2022-2023 РОКІВ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ПРОХОДЖЕННЯ ОСІННЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ 2022-2023 РОКІВ

Методичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років для центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, управителів житлових будинків, керівників ОСББ (ЖБК), мешканців багатоповерхових будинків і приватних домогосподарств, суб’єктів господарювання державної та комунальної форми власності розроблено Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно із членами Експертної ради при Держенергоефективності.

11:07 24.10.2022

Готуймося! Зима близько! Про термомодернізацію наших осель

Готуймося! Зима близько! Про термомодернізацію наших осель

Опалювальний період 2022-2023 років буде найскладнішим для громадян в історії України. Тому Міністерство розвитку громад та територій України розробило рекомендації і розпочинає комунікаційну кампанію «Готуймося!».

10:37 22.09.2022

Мешканці 25 громад Львівщини, Волині та Полтавщини  отримуватимуть психологічну допомогу згідно з міжнародними стандартами

Мешканці 25 громад Львівщини, Волині та Полтавщини отримуватимуть психологічну допомогу згідно з міжнародними стандартами

Потреба в отриманні психологічної та психосоціальної допомоги серед українців зростає, на жаль, з кожним днем війни. Міністерство охорони здоров’я прогнозує, що через війну психологічної допомоги загалом потребуватимуть біля 15 млн. українців.  

09:27 13.09.2022

Як волинські громади навчалися поводження у надзвичайних ситуаціях

Як волинські громади навчалися поводження у надзвичайних ситуаціях

З червня по серпень цього року у десяти волинських громадах відбулося сорок тренінгів з поводження у надзвичайних ситуаціях. Організували ці заходи громадська організація «Волинський Інститут Права» у партнерстві з ГО «Тивер» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Про що йшлося під час цих навчань? Як учасники тренінгів сприймали почуту інформацію? Чи виникали труднощі? Як забезпечити системне навчання волинян з поводження у надзвичайних ситуацій? Про все це ми поспілкувалися з координаторкою навчань з домедичної допомоги ГО «Тивер», лікаркою-інтерном, однією з тренерів згаданих заходів Анастасією Дем’янчук.

09:30 05.09.2022

Долучаймося до соціального згуртування громади!

Долучаймося до соціального згуртування громади!

Шановні жителі Локачинської громади! Спільно з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», ми формуємо ініціативну групу для впровадження заходів соціального згуртування нашої громади навколо роботи з молоддю та молодіжної політики. Співпраця покликана залучити та згуртувати різні категорії населення з різноманітних сфер діяльності. Для цього передбачено проведення освітньо-інтеграційних онлайн та офлайн зустрічей, учасники яких більше дізнаються про сильні та слабкі сторони своєї громади, зможуть подати пропозиції і долучитися до її розвитку. Також ми будемо вивчати тему лідерства, проєктного менеджменту, комунікації. Невід’ємною частиною роботи стане спільне планування та впровадження заходів соціального згуртування у нашій громаді. 

16:21 25.08.2022

Затверджено Порядок використання коштів для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Затверджено Порядок використання коштів для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року №918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, що додається.

18:39 22.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь